2018 lexus rx l hero 1920x1920 v5

ICONISCHE LUXE

LEXUS RX 450h

Ontdek alles over dé iconische cross-over van Lexus, de RX 450h. Deze zelfopladende hybride biedt u naast comfort en luxe ook de nodige prestaties.

MAAK KENNIS MET DE RX

Krachtige en elegante lijnen waarachter een wereld schuilgaat van ongeëvenaard comfort, ruimte en luxe. Met een afwerkingsniveau dat u in geen enkele andere crossover vindt. Stem uw RX volledig af op uw eigen wensen.


 

 
  2018 lexus rx 450h key features
 • RX Shadow Edition

  Ontdek nu de nieuwe speciale serie, de RX 450h Shadow Edition. Deze aantrekkelijke versie met interessante uitrustingen zoals standaard Lexus Navigatie, lederen zetels en zwarte exterieurelementen, biedt u een nettorpijs die u toelaat van een maximaal klantenvoordeel te profiteren. Stel uw RX 450h Shadow Edtion samen.

 • Flexibele ruimte

  Een ruimtelijk opgezet interieur met een bagageruimte die groot genoeg is voor vier grote koffers. De achterbank kan gedeeltelijk achterover worden geklapt, waarbij de middenarmsteun perfect horizontaal blijft.

 • Vijf sterren voor veiligheid

  Bij de prestigieuze crashtests van Euro-NCAP behaalde de Lexus RX de maximale score van vijf sterren. Op alle geteste punten lagen de scores ruimschoots boven het minimum wat nodig is voor een beoordeling met vijf sterren. Daarmee behoort de RX tot de veiligste voertuigen in zijn klasse.

 • All Wheel Drive

  De RX 450h AWD is uitgerust met E-FOUR vierwielaandrijving die in zwaar terrein soepel blijft rijden en optimale grip geeft. De innovatieve E-FOUR aandrijflijn beschikt over een 50 kW sterke elektromotor op de achteras, zodat u direct over een krachtig koppel kunt beschikken.

 • Panoramadak

  Het grote, af-fabriek gemonteerde panoramadak geeft het interieur een ruimtelijk gevoel en zorgt voor extra hoofdruimte. Aan de voorzijde beschikt u over een glazen schuifdak waarmee u echt rijden in de open lucht ervaart. Met een elekrisch bedienbare zonwering voorkomt u dat het binnen te warm wordt.

 • Zelf opladende hybride

  De RX 450h is een zelf opladende benzinehybride met een indrukwekkende standaarduitrusting. Hij is beschikbaar in verschillende uitrustingniveaus, waaronder de RX F SPORT. U vindt zeker een RX die volledig bij u past.

ONTDEK DE KLEURENOPTIES

Stel uw RX samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van functies en galerij.

Klik om te draaien

RX 450h / Black

BELEEF DE RX

De vierde generatie van de allereerste premium SUV weet overal de biikken op zich gericht. De RX rekent af met bestaande opvattingen van wat een SUV zou moeten zijn. Van binnen en van buiten. Na het instappen ziet u direct het vakmanschap en de kwaliteit, het oog voor detail en de vooruitstrevende veiligheidstechnologie. Beleef de RX, een unieke SUV.

BELEEF DE RX

Het hierboven weergegeven model is niet representatief voor de range.

OVERIGE MODELLEN