2019 lexus rx hero

MAAK KENNIS MET DE RX

SUBLIEM COMFORT IN ELKE BOCHT

De nieuwste generatie van de RX stelt een nieuwe norm als SUV van Lexus, met ongeëvenaarde luxe en het meest plezierige rijgedrag tot nu toe.

MAAK KENNIS MET DE RX

Deze luxueuze SUV heeft uitzonderlijke rijeigenschappen, passend bij zijn design dat hoogstaand comfort uitstraalt. In het interieur beschikt u over de meest geavanceerde technologieën die alle moderne vormen van connectiviteit ondersteunen. Ondertussen verkeert u in de geruststellende wetenschap dat u en uw passagiers worden beschermd door het nieuwste Lexus Safety System +.


 

 
  2019 lexus rx key features
 • Gewaagd design

  De nieuwe RX onderscheidt zich met de jongste evolutie van de designtaal van Lexus, met een meer verfijnde grille, smallere triple-LED koplampen en L-vormige achterlichten. En profil geven de in zwart uitgevoerde C-stijlen met chromen sierlijst het effect van een zwevend dak.

 • Takumi vakmanschap

  Het uitzonderlijke oog voor detail van onze befaamde vakmensen is direct zichtbaar in de nieuwe RX, met uiterst nauwkeurig gestikte lederen bekleding en door 'Takumi' afgewerkte materialen. Hiermee ademt het interieur een ambiance van moderne elegantie en luxueus comfort.

 • Uitbundige prestaties

  Met zijn zelfopladende hybride aandrijflijn rijdt de revolutionaire Lexus RX 450h nog dynamischer en uitnodigender dan ooit, waar uw reis ook naartoe gaat.

 • Slimme technologie

  Het 12,3" grote multimedia touchscreen in het interieur van de nieuwe RX is gemakkelijker te bedienen en biedt via Apple CarPlay® of Android Auto® toegang tot de meeste apps op uw smartphone.

 • Veiligheid

  Het vooruitstrevende Lexus Safety System + omvat een Pre-Collision System, dat nu ook voetgangers in het donker registreert. Het systeem registreert bij daglicht ook fietsers. Andere functies zijn Lane Tracing Assist dat u helpt in uw rijbaan te blijven, BladeScan™ Type Adaptive High-beam System (AHS) dat u als bestuurder helpt voetgangers en verkeersborden beter en eerder op te merken, Road Sign Assist dat verkeersborden herkent en informatie hierover weergeeft via het touchscreen en Dynamic Radar Cruise Control.

 • F SPORT LINE

  Het interieur van de nieuwe RX F SPORT Line heeft met lederen bekleding in de kleuren Black, Black/White en Flare Red een compleet nieuwe uitstraling. De met behulp van 'integrated foaming' gemaakte stoelen bieden extra zijdelingse steun, terwijl aluminium decoratiepanelen perfect passen bij het fraai afgewerkte stuurwiel, dat is geïnspireerd op dat van de iconische Lexus LFA. De met geperforeerd leder afgewerkte F SPORT pookknop en aluminium sportpedalen versterken de sportieve ambiance in het interieur nog eens extra.

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

DE HYBRIDE DIE NAAR MARS REED

Dankzij de betrouwbaarste hybride technologie ter wereld hebben 1,5 miljoen Lexus-rijders gezamenlijk een afstand afgelegd die vergelijkbaar is met een retourtje Mars. En dat meer dan 1.000 keer. Dit is de hybride die naar Mars reed.

BEKIJK BESCHIKBARE KLEUREN

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX of stel de RX uitgebreid samen in onze car configurator.

Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

BLACK (212)

F SPORT-LEDER BLACK

met aluminium decoratie panelen (F SPORT)

STEL UW RX SAMEN STEL UW RX SAMEN

RUIMTE EN LUXE

De nieuwste generatie van de RX stelt een nieuwe norm als SUV van Lexus en biedt meer rijplezier dan ooit. De nieuwe RX werd onder meer bekroond met de Auto Express Driver Power Award en onderscheidt zich met hoogstaande luxe en een ruim, perfect afgewerkt interieur met optimale geluidsisolatie.

BELEEF DE RX

Hoogstaand design. Voortreffelijk vakmanschap. Geavanceerde aandrijflijn. Revolutionaire veiligheidsvoorzieningen en technologie van de nieuwste generatie. De nieuwe RX is alles wat een luxe SUV moet zijn. Lees hier meer over de auto. En beleef hem daarna zelf.

 • BELEEF DE RX

  Het afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

OVERIGE MODELLEN