2018 lexus rx l hero

NU NOG GROTER

LEXUS RX 450hL

Ontdek vanaf nu de nieuwe RX met de keuze tussen zeven zitplaatsen of extra kofferruimte. Ontdek alles over deze iconische hybride cross-over en betreedt een wereld vol ruimte, comfort en luxe.

MAAK KENNIS MET DE RX L

Een SUV voor het gezin met een sterke focus op luxe. De RX L is ruim en elegant en gemaakt om ervoor te zorgen dat elke passagier zich veilig en comfortabel voelt. Deze veelzijdige toevoeging aan onze range van luxe SUV's beschikt over drie zitrijen en een grotere bagageruimte. Tegelijkertijd is de stijlvolle uitstraling van de Lexus RX intact gebleven. Zijn scherpe lijnen en vormen worden benadrukt door de voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille met chromen sierlijst, terwijl het interieur zich onderscheidt met innovatieve technologie en een hoogstaande afwerking die kan worden toegespitst op uw persoonlijke voorkeuren. Zo creërt u zelf de RX L die u verdient.


 

 
  2018 lexus rx l key features
 • Verlengde carrosserie

  Dankzij een grotere carrosserie – de RX L is 110 mm langer dan de vijfzits uitvoering – en een steiler aflopende achterruit heeft deze luxe SUV een veelzijdigere bagageruimte en zeven comfortabele zitplaatsen.

 • Stijlvolle trendsetter

  De RX L combineert de veelzijdigheid van een SUV met alle kenmerken van een dynamisch design. Voorbeelden hiervan zijn de elegante zwarte C-stijlen waardoor het dak lijkt te zweven en de scherpgesneden Lexus-grille als visueel middelpunt.

 • Luxueus zitcomfort

  De RX L beschikt over een 40:20:40 deelbare achterbank, terwijl het instappen op de derde zitrij gemakkelijker wordt gemaakt door de aanwezigheid van een handgreep die de tweede zitrij naar voren schuift. Op elke zitrij zijn de passagiers verzekerd van maximale flexibiliteit en praktische zaken als bekerhouders.

 • Tri-zone climate control

  Elke passagier is verzekerd van maximaal rijcomfort, met slimme functies als de tri-zone climate control. Hiermee hebben ook de inzittenden op de derde zitrij hun eigen airconditioning en ventilatieopeningen.

 • Meesterlijke Multimedia

  Het Display Audio systeem voor de bestuurder omvat een 12,3" scherm, AM/FM Radio, Bluetooth® audio, een microfoon voor spraakherkenning, een micro SD card slot, AUX-ingang, twee USB-poorten en het Mark Levinson Premium Surround System met 15 luidsprekers. Ook de passagiers op de tweede zitrij beschikken over USB-poorten om hun smartphone of een ander apparaat op aan te sluiten.

 • Lexus Safety System+

  Behalve elegant is de RX L ook uitermate veilig, met functies als het Pre-Collision System (PCS) en Pedestrian Detection, Lane Keeping Assist (LKA) met stuurcorrectie, Automatic High Beam (AHB) en Dynamic Radar Cruise Control. Ook zijn gordijnairbags voor alle zitrijen standaard aanwezig.

BEKIJK DE BESCHIKBARE KLEUREN

Stem de RX L af op uw wensen, vergelijk beschikbare kleuren of ga verder om meer functies en de fotogalerij te bekijken.

Klik om te draaien

RX 450hL Privilege Line / Black

BELEEF DE RX L

Met keuze uit een hybride aandrijflijn en een benzinemotor, uitstekende rijeigenschappen en een enorme brandstofefficiency geeft de RX L u een rijbeleving die uw verwachtingen van een SUV ruimschoots overtreft. Zijn veelzijdige karakter en ruime interieur worden fraai benadrukt door het coupé-achtige, elegante design en voortreffelijke afwerking. Zo kiest u voor een stijlvolle, sportieve gezinsauto.

BELEEF DE RX L

De hierboven weergegeven uitvoering is niet representatief voor de gehele range.

OVERIGE MODELLEN