2021 lexus nx technology hero

DE GEHEEL NIEUWE NX

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

Of het nu gaat om de als tolk fungerende spraakassistent 'Hey Lexus' of om het touchscreen met ongekende reactiviteit; de nieuwe Lexus NX is uitgerust met de allernieuwste technologieën, die de mens centraal stellen en een rijervaring zonder weerga bieden. Grote nieuwigheid: een volkomen nieuw multimediaplatform met ongekende prestaties dat perfect beantwoordt aan de behoeften inzake snelle en intuïtieve connectiviteit aan boord.

FUNCTIONALITEITEN VAN DE RECENTSTE GENERATIE

Het nieuwe Lexus NX-platform biedt intelligente services zoals de allernieuwste cloudgebaseerde navigatie. Deze verloopt via de datacommunicatiemodule (DCM) van het voertuig en levert realtime informatie over het traject en de rijomstandigheden, zonder uw mobieledatareserve op te gebruiken. Alles berust namelijk op een gegevenspakket met een duurtijd van vier jaar, dat inbegrepen is in de aankoopprijs van de wagen. Het gebruik ervan is even simpel en vlot als wanneer u een tablet zou gebruiken.

    Parallax Image 1 Media Display

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

EXTRA GROOT SCHERM

Het Lexus Link Connect-systeem is standaard toegankelijk via een 9,8"-scherm, dat is uitgerust met meerdere knoppen om de meest frequent gebruikte functies te activeren. Het Lexus Link Pro-systeem maakt dan weer gebruik van een volledig nieuw 14"-scherm, een van de grootste die u in dit marktsegment aantreft. De High Definition-weergave onderscheidt zich door fraaie graphics, en dit ongeacht de lichtomstandigheden, terwijl de centrale unit 3,6 keer sneller is dan die van de huidige NX-generatie. Het touchscreen is perfect gepositioneerd om de interactie te vergemakkelijken en u zo simultaan toegang te verschaffen tot meerdere informatiesystemen, zoals de navigatie, het audiosysteem en de airconditioning.

    Parallax Image 2 Lexus Link

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

DE LEXUS LINK-APP

Met de Lexus Link-app kunt u genieten van een breder gamma aan opties en services: het betreft een nieuw universum dat is gewijd aan connectiviteit en dat is ontworpen om een in zijn genre uniek 'Omotenashi'-onthaal te verzekeren. Intelligente en op maat gemaakte functionaliteiten helpen u om de oplaadpunten in de buurt te lokaliseren, een parkeerplaats te vinden, een onderhoudsbeurt te plannen, de wagen vanop afstand te vergrendelen of te ontgrendelen, de interieurtemperatuur te regelen of zelfs uw rijstijl te verbeteren.

    Parallax Image 3 Stay Updated

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

CONTINUE UPDATES

De nieuwe Lexus NX is meer geconnecteerd dan ooit. Het ultramoderne multimediasysteem, dat in staat is om in de cloud te surfen – een première 'made in Lexus' –, is nu nog sneller en gemakkelijker om te gebruiken. En dankzij de updates vanop afstand (Over The Air, OTA) bent u steeds up-to-date.

    Parallax Image 4 Eyes on the Road

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

DE WEG IN HET GEZICHTSVELD

U hebt de mogelijkheid om de gegevens met betrekking tot het voertuig rechtstreeks op de voorruit te projecteren. Deze uitgebreidere 10"-weergave op oogniveau laat toe om bijvoorbeeld informatie over de navigatie, veiligheidsparameters, informatie over het voertuig en audioregelingen weer te geven. En dit zonder dat u de ogen van de weg hoeft te nemen. Een 7" TFT-scherm (Thin Film Transistor) is opgenomen in het dashboard en verschaft u de essentiële informatie, zoals veiligheidswaarschuwingen en navigatie-instructies.

    Parallax Image 5 Voice Control

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

SPRAAKHERKENNING

Met het Lexus NX-systeem en de nieuwe spraakassistent 'Hey Lexus' is het controleren van functies terwijl u de handen aan het stuur houdt gemakkelijker dan ooit. Het systeem combineert artificiële intelligentie met de cloud, waardoor u zich niet langer hoeft te bekommeren om knoppen en uw concentratie bij de weg kunt houden. Dit nieuwe systeem begrijpt natuurlijke spreektaal en de context van uitspraken als 'Ik heb honger' of 'ik heb het koud'. De Lexus-spraakassistent laat u toe om op meer dan 100 manieren te interageren met de telefoon, de navigatie, het audiosysteem en de bedieningselementen van de wagen, zonder dat u ook maar een keer het stuurwiel moet loslaten.

FEEL MORE IN EVERY MOMENT

ABONNEER U OP DE NIEUWE NX NEWSLETTER

    Parallax Image 1 Charging Schedule

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

HERLAADPROGRAMMA

De eigenaars van een oplaadbare NX 450h+ hybride kunnen de Lexus Link-app gebruiken om het programma, de instellingen en het laadniveau te monitoren. Het is de ideale oplossing om uw wagen op te laden op de momenten dat de elektriciteit het minst kost.

    Parallax Image 2 Full Battery

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

VOLLEDIG OPGELADEN BATTERIJ

De draadloze telefoonlader is 50% sneller dan voorheen en voortaan wordt ook een draadloze verbinding ingesteld om de smartphone te integreren via Apple CarPlay. Een bedrade verbinding met Android Auto is eveneens beschikbaar.

    Parallax Image 3 Remote Simplicity

ALOMTEGENWOORDIGE TECHNOLOGIEËN

EENVOUD VANOP AFSTAND

De Lexus Link-app laat u toe om de wagen met uw smartphone vanop afstand te vergrendelen of te ontgrendelen. U kunt eveneens de temperatuur controleren om het interieur vooraf te verwarmen of te koelen, voordat u de weg opgaat - een standaard functionaliteit op het gehele NX-gamma.

BELEEF ELK MOMENT MEER

BELEEF DE NIEUWE NX

Bekijkt u zelf de compleet nieuwe Lexus NX, met onze unieke experience waarin u zelf de reis kiest die u het meest aanspreekt.