2021 lexus nx black line edition hero

NX

DE NX BLACK LINE

GEMAAKT OM OP TE VALLEN

De nieuwe NX Black Line is robuuster, eleganter en onderscheidender dan ooit. Neem plaats in het door Takumi afgewerkte ProLuxe-leder met donkerrood stiksel en werp een blik in de fraai gevormde, zwarte buitenspiegels die het opvallende uiterlijk van de NX nog eens extra versterken.

    Parallax Image 1 Striking Design Black Line

DE NX BLACK LINE

OPVALLEND DESIGN

In onze fabriek in het zuiden van Japan wordt de NX Black Line gebouwd door Lexus Takumi ambachtslieden. Hun talent en vakmanschap is zichtbaar in elk detail. Geniet van de ProLuxe-lederen bekleding en zilverkleurige accenten in het interieur. Deze opvallende designdetails worden gecombineerd met praktische functies zoals een handsfree bedienbare achterklep, voorstoelen met stoelverwarming en de Parking Assist Monitor. Het exterieur heeft een opvallend profiel, met 18" lichtmetalen velgen en robuuste profielen rond de wielkasten.

Maak kennis met onze Takumi

    Parallax Image 2 Crossover Performance Black Line

DE NX BLACK LINE

CROSSOVER PRESTATIES

De auto wordt aangedreven door onze vooruitstrevende zelfopladende hybride technologie, met een 2,5 liter benzinemotor en een krachtige elektromotor die de krachten bundelen voor soepele prestaties en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Bekijk onze zelfopladende hybrides

    Parallax Image 3 Intuitive Technology Black Line

DE NX BLACK LINE

GEBRUIKSVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE

De NX Black Line zit vol gebruiksvriendelijke technologie die het leven onderweg veraangenaamt. Zo bedient u met de Touch Pad soepel het centrale 8" display. Daarbij helpt de Lexus Link app u met het plannen van uw ritten en onderhoudsafspraken. Ook geeft de app inzicht in uw persoonlijke rijstijl. Tot slot is elke NX Black Line uitgerust met ons innovatieve Lexus Safety System +, de Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert.