VAN CONCEPT TOT COUPE

LEXUS LC 500(h)

Ontdek Lexus adembenemende luxe coupé, ontworpen en ontwikkeld voor een spannend nieuw tijdperk.

MAAK KENNIS MET DE LC

Als er ooit een auto is geweest die een onvergetelijke indruk kan maken op al uw zintuigen, dan is het wel de nieuwe Lexus LC. We hebben alles in het werk gesteld om van de enthousiast ontvangen LF-LC concept car een fantastische productieversie te maken. De Lexus LC is niet zomaar een 2+2 coupé die u betovert met een prachtig design. Een team van 4.000 ontwerpers en technici heeft de auto tot in detail geperfectioneerd om u een uitzonderlijke rijervaring te bieden.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • Fraai gevormde coupé

  De voor Lexus kenmerkende grille wordt geflankeerd door unieke koplampen, terwijl de lage motorkap van de LC te danken is aan het compacte ontwerp. Aan de achterzijde loopt de daklijn taps toe tussen brede wielkasten die de gespierde uitstraling van de auto versterken.

 • Sensationele motoren

  De combinatie van een 5,0-liter V8 benzinemotor en een 10-traps Direct Shift transmissie geeft de LC 500 een verbazingwekkende respons. De LC 500h beschikt over 's werelds eerste Multi Stage Hybrid aandrijflijn: een 3,5-liter V6 benzinemotor in combinatie met een geavanceerde elektromotor.

 • Sensationele krachtbron

  Een met de hand gebouwde 5,0-liter V8 benzinemotor met een imposant geluid maakt de LC 500 uitzonderlijk dynamisch.De 10-traps Direct Shift automatische transmissie schakelt uitzonderlijk snel, waarbij AI-SHIFT de optimale versnelling kiest op basis van uw rijstijl.

 • Hybride versie

  De LC 500h beschikt over 's werelds eerste Multi Stage Hybrid aandrijflijn. Deze bestaat uit een combinatie van een 3,5-liter V6 benzinemotor en een geavanceerde elektromotor. Deze aandrijflijn levert zeer efficiënte, maar tegelijkertijd ook dynamische prestaties.

 • Lichtgewicht technologie

  Voor het dak en de portierframes van de LC wordt gebruikgemaakt van een uitzonderlijk stevige, lichte kunststof die is versterkt met carbonfiber. De portieren, het kofferdeksel en de motorkap zijn vervaardigd uit lichtgewicht aluminium. De rest van de carrosserie bestaat voor het grootste deel uit staal met een hoge treksterkte.

 • Op de bestuurder gerichte cockpit

  Door de slimme ergonomie in het interieur kunt u met vertrouwen genieten van het potentieel van uw auto. De bedieningselementen zitten precies op de juiste plek. Veelgebruikte functies, zoals Drive Mode Select bevinden zich direct onder handbereik op het stuurwiel.

 • Takumi vakmanschap

  Ontdek de prachtige handgestikte details en zorgvuldig gekozen materialen in de LC, van magnesium schakelpaddles en de met Alcantara afgewerkte portierpanelen tot de perfect met leder afgewerkte versnellingspook.

 • Intelligente technologie

  Het op de LDA geïnspireerde display met 3D-effect, een nieuw multimediasysteem met Touch Pad en het Head-Up kleurendisplay houden u van alles op de hoogte.

BELEEF DE LC

Bij de ontwikkeling van de nieuwe LC hebben we niets aan het toeval overgelaten. Op het gebied van design en de onderliggende technologie is in geen enkel opzicht een compromis gesloten. Daarmee is de LC klaar om alle verwachtingen te overtreffen, als voorbode van een spannend nieuw tijdperk voor Lexus.

BELEEF DE LC

Het hierboven weergegeven model is niet representatief voor de range.

OVERIGE MODELLEN