GS

GEEN GEWONE SEDAN

Een lust voor het oog en plezierige rijeigenschappen, de prestaties en het comfort van Lexus in een luxe sedan.

MAAK KENNIS MET DE GS

Onze testrijders legden een afstand van 26 keer rond de aarde af om de GS zijn ongeëvenaarde rijgevoel te geven. Dat was niet één kilometer teveel. Het resultaat van alle tests is een chassis met een hogere torsiestijfheid en nieuwe schokdempers met een nieuw ontwikkelde multi-link wielophanging die het weggedrag hebben verbeterd. Daarnaast hebben we de aerodynamische eigenschappen verbeterd, waardoor u tijdens het rijden minder windgeruis hoort. Daarmee creëerden wij een sedan die de voor een Lexus kenmerkende luxe weet te koppelen aan uitgesproken sportieve prestaties.

2017 lexus gs 200t key features
 • Royale bagageruimte

  De GS heeft een laadvolume van 450 liter, voldoende om vier grote koffers of drie sets golfclubs te kunnen meenemen.

 • Schakelpaddels

  Hoewel u in de GS volledig automatisch kunt rijden, geniet u nog meer van zijn dynamiek wanneer u handmatig schakelt met behulp van de schakelpaddels aan weerszijden van het stuurwiel.

 • Mark Levinson® audio

  In totaal werkten we meer dan 2.000 uur aan het design en de positionering van de Mark Levinson® surround sound luidsprekers. Zo bent u verzekerd van een totale luisterbeleving.

 • Ondersteunende stoelen

  Beide voorstoelen zijn voorzien van vlindervormige hoofdsteunen, een lendensteun, een verstelbare bekkensteun en ondersteuning voor de schouders.

 • Digitale connectiviteit

  Uw smartphone en andere multimediatoestellen kunt u raadplegen en bedienen via verschillende displays. Zo beschikt u ook tijdens het rijden over volledige digitale connectiviteit.

BELEEF DE GS

Achter de gespierde en atletische styling van de GS schuilt een uitzonderlijk stil interieur, vol luxe en technologie van het allerhoogste niveau. De GS is een lust voor het oog en blinkt tegelijkertijd uit met zeer plezierige rijeigenschappen. Zo bedient u de 8-traps transmissie met schakelpaddels aan weerszijden van het stuurwiel, waarmee u sportief kunt schakelen om het opwindendende potentieel van de auto ten volle te benutten.

BELEEF DE GS

Het weergegeven model is niet representatief voor het volledige gamma.

Next steps

OVERIGE MODELLEN