2018 lexus ct 200h hero

COMPACTE LUXE

LEXUS CT 200h

Ontdek alles over deze dynamische vijfdeurs luxe hybride die uitermate geschikt is voor het leven in de stad. Opladen zonder stekker was nog nooit zo eenvoudig.

MAAK KENNIS MET DE CT

Onze compacte vijfdeurs hybride is opgefrist voor 2018, met een combinatie van modern urban design, het unieke vakmanschap van Lexus en een aantal van onze meest geavanceerde technologieën. Beleef de exclusieve luxe van soepele lederen bekleding, fraai generfd houtfineer en de perfecte, diepglanzende lak op de carrosserie. De CT 200h biedt uitzonderlijk rijcomfort met efficiënte hybride prestaties. In de vrijwel geruisloze EV (Electric Vehicle) modus verbruikt de CT 200h geen brandstof en produceert hij geen schadelijke emissies. En omdat het een hybride is, hoeft hij nooit met de stekker opgeladen worden.


 

 
  2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Full Hybrid technologie

  Dankzij onze revolutionaire technologie bundelt de Lexus CT de kracht van een benzinemotor en een elektromotor tot uitzonderlijk en dynamisch rijcomfort, gecombineerd met minder emissies en een lager brandstofverbruik. De Lexus Full Hybrid Drive is bovendien altijd opgeladen, klaar voor vertrek.

 • Krachtig design vernieuwd

  Val op in de stad met de herkenbare grille, LED koplampen en de dynamisch gevormde achterzijde van de CT 200h. Stem het design af op uw persoonlijke smaak en kies uit sprankelende nieuwe kleuren en two-tone kleurcombinaties voor het interieur.

 • Omotenashi

  Van sequentiële sfeerverlichting die u subtiel begroet tot persoonlijke instellingen voor het interieur. De CT heet u bij het instappen welkom volgens de Japanse traditie van 'Omotenashi'.

 • Takumi vakmanschap

  De productie van de CT 200h wordt aangestuurd door onze Takumi ambachtslieden, die ervoor zorgen dat elke CT aan onze uitzonderlijke kwaliteitseisen voldoet. Zij hebben een ervaring van meerdere decennia en zetten hun talent in voor een nauwkeurige, perfecte afwerking.

 • Lexus Safety System+

  De actieve veiligheidssystemen van de CT zijn slimmer en maken het rijden gemakkelijker. U beschikt over een Pre-Collision System met voetgangersdetectie, Lane Keeping Assist, Automatic High Beam voor beter zicht in het donker, Road Sign Assist en Adaptive Cruise Control.

 • F SPORT styling

  Op zoek naar een sportiever design? De CT 200h F SPORT is uitgerust met een nog krachtiger vormgegeven grille en 17" lichtmetalen F SPORT velgen, gecombineerd met nog een aantal andere stijlaccenten. Een dynamische uitstraling die is geïnspireerd op onze meest opwindende high-performance modellen.

 • CT Shadow Edition – Scherpe Sport stijl

  Ontdek de elegante stijl van het geheel nieuwe CT 200h Shadow Edition model. De zwarte grille, de zwarte buitenspiegels en 17" zwarte lichtmetalen velgen geven de CT 200h Shadow Edition een gedurfdere, meer assertieve look.

ONTDEK ONS KLEURENPALET

Stel uw CT samen volgens uw behoeften, kies uw kleurvoorkeuren of ga door met het verkennen van de functies en de galerij.

Klik om te draaien

CT 200h Privilege Line / Black

BELEEF DE CT

Als enige in het compacte premiumsegment wordt de CT 200h aangedreven door 's werelds meest geavanceerde en zelfopladende Hybride technologie; een subliem evenwicht van kwaliteit, ambachteijk comfort en een unieke brandstofefficiency, dit alles verenigd in een vijfdeurs hatchback.

BELEEF DE CT

De hierboven weergegeven uitvoering is niet representatief voor de gehele range.

OVERIGE MODELLEN