How Business Plus Works Hero Image

LEXUS BUSINESS PLUS

HOE WERKT LEXUS BUSINESS PLUS?

DE VOORDELEN VAN LEXUS BUSINESS PLUS

Uw bedrijf is onze prioriteit. Daarom ontwikkelden we een programma waarmee u kiest voor comfort, flexibiliteit en volledige gemoedsrust. Van persoonlijke service tot pechhulp onderweg en snel en deskundig onderhoud.

 •     2020 lexus business how it works 01 world class service

  UW EIGEN BUSINESS CONSULTANT

  EERSTEKLAS SERVICE VAN LEXUS

  U krijgt uw eigen Business Consultant toegewezen, een ervaren professional van Lexus die u helpt tijdens het aankoopproces.

      2020 lexus business how it works 02 imaginative technology

  LEXUS 48 UUR PROEFRIT

  BELEEF SLIMME TECHNOLOGIE

  Maak een proefrit van 48 uur met een Lexus, zodat u zelf de luxe en de voordelen van onze hybride technologie kunt ervaren.

      2020 lexus business how it works 04 every customer is special

  LEXUS SERVICE CONSULTANT

  OMDAT ELKE KLANT BIJ LEXUS SPECIAAL IS

  Als zakelijke klant krijgt u van ons een persoonlijke service consultant toegewezen. Deze coördineert voor u alle onderhoudswerkzaamheden aan uw Lexus. Ook zorgt hij dat u in aanmerking komt voor aantrekkelijke tarieven voor reserve onderdelen, accessoires en andere producten.

  Door proactieve berichten om u te herinneren aan onderhoud en de mogelijkheid om online een afspraak te plannen met uw Lexus-dealer, verloopt het onderhoud aan uw auto vlekkeloos.

      2020 lexus business how it works 05 omotenashi hospitality

  PRIORITEIT VAN LEXUS

  GENIET VAN OMOTENASHI GASTVRIJHEID

  Wanneer u uw auto brengt voor onderhoud, garanderen wij dat deze binnen maximaal 2 uur na binnenkomst weer klaar is. Terwijl onze monteurs werken aan uw Lexus, geniet u in onze comfortabele lounge van een drankje. Dankzij de aanwezigheid van Wi-Fi gaat uw werk desgewenst gewoon door.

      2020 lexus business how it works 06 as good as new

  GRATIS POETSBEURT

  UW LEXUS WEER ZO GOED ALS NIEUW

  Als onderdeel van een onderhoudsbeurt wordt uw auto gratis schoongemaakt, van binnen en van buiten. Ook de hybride aandrijflijn wordt grondig gecontroleerd. Zo oogt en voelt uw Lexus weer als nieuw, nadat deze bij de dealer is geweest.

      2020 lexus business how it works 07 putting you first

  LEXUS PECHHULP EN LEENAUTO

  U STAAT VOOROP

  Raakt u onderweg onverhoopt betrokken bij een ongeval, of heeft u autopech, dan kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een beroep doen op onze pechhulp.

  In geval van pech en wanneer uw Lexus niet dezelfde dag kan worden gerepareerd, krijgt u maximaal 5 dagen de beschikking over een leenauto. Afhankelijk van de dekking en indien nodig kan deze termijn met 5 dagen worden verlengd.

DE VOORDELEN VAN LEXUS

Het vakmanschap van ambachtslieden gaat om meer dan alleen om een manier van afwerking. Het is de belangrijkste component van onze superieure kwaliteit. Dit gaat samen met onze belofte u te onthalen op Omotenashi gastvrijheid, wat betekent dat wij anticiperen op al uw wensen met als doel u een soepele en plezierige klantbeleving te bezorgen. Hetzelfde is van toepassing op onze benadering van veiligheid. Met oog op uw gemoedsrust ontwikkelden we innovatieve technologie die helpt ongevallen te voorkomen.

TAKUMI VAKMANSCHAP

TAKUMI VAKMANSCHAP

In elke fase van het productieproces combineren onze Takumi vakmensen traditionele technieken met moderne technologie, van het bouwen van het op prestaties gerichte chassis tot het met de hand afwerken van het interieur. Al onze werkzaamheden staan in dienst van een perfect eindproduct. Dat betekent gemoedsrust voor elke zakelijke rijder of fleetmanager.

VOORUITSTREVENDE VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

VOORUITSTREVENDE VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

Het Lexus Safety System+ is onze meest recente mijlpaal in veiligheid voor auto's. Het systeem komt voort uit decennia van innovaties en voortdurend onderzoek naar oorzaken van auto-ongevallen. Het Lexus Safety System+ richt zich op drie belangrijke aspecten van preventie: frontale aanrijdingen, het onbedoeld verlaten van de rijbaan en ongevallen in het donker. Daarvoor maken we gebruik van de volgende innovatieve systemen: