2017 lexus hybrid range

BRUSSELS MOTOR SHOW 2018

LEXUS OP HET SALON

Ontdek de laatste nieuwigheden van Lexus op het Autosalon.

CT MY 18 article image

Vernieuwde CT 200h

Toen Lexus de CT 200h in 2010 op het autosalon van Genève aan de wereld voorstelde, introduceerde het merk de compacte hybride hatchback in het luxesegment. Ondertussen is de CT 200h uitgegroeid tot het best verkochte hybridemodel van het merk.

Met deze nieuwste update wil Lexus de troeven van het model versterken en voortbouwen op de welverdiende reputatie van de CT 200h op het vlak van efficiëntie en betrouwbaarheid. Het merk doet dit met een opgefrist koetswerk dat het opwindende karakter van de wagen weerspiegelt, en dat zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid en zuinigheid.

Ontdek de CT 200h in detail.

NX MY 18 article image

Nieuwe Lexus NX 300h

Als wendbare cross-over voor de stad kon de NX vanaf zijn lancering drie jaar geleden op heel wat bijval rekenen. Met zijn expressieve stijl, zijn royale plaatsaanbod, zijn hoogstaande comfort- en veiligheidsniveau en zijn uitstekende weggedrag heeft het model in ruime mate bijgedragen tot de wereldwijde stijging van de verkoopcijfers.

Voortaan zal hij de verwachtingen van klanten nog meer overtreffen dankzij een bijgewerkte koetswerkstijl, opgewaardeerde interieurdetails en -uitrusting en nog meer gebruiksgemak en functionaliteit.

Lees meer over de NX.

LS MY 18 article image

LS 500h, DE ULTIEME LIMOUSINE

De stilistische innovaties van de nieuwe luxeberline, de Lexus LS, springen eruit door intrigerende elementen die de essentie van het vakmanschap van de Takumi, de ambachtslieden van Lexus, perfect weten te vatten en instaan voor een ongeziene elegantie, zelfs voor een prestigieuze auto zoals de Lexus LS.

De LS is uitgerust met een Multi Stage Hybrid aandrijflijn. Zo stelt de LS een nieuwe norm voor prestaties, souplesse, geruisloos comfort en brandstofefficiency.

Lees meer over de LS

LC article image

LC 500h, VAN CONCEPT TOT COUPE

De Lexus LC is niet zomaar een 2+2 coupé die u betovert met een prachtig design. Een team van 4.000 ontwerpers en technici heeft de auto tot in detail geperfectioneerd om u een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe LC hebben we niets aan het toeval overgelaten. Op het gebied van design en de onderliggende technologie is in geen enkel opzicht een compromis gesloten. Daarmee is de LC klaar om alle verwachtingen te overtreffen, als voorbode van een spannend nieuw tijdperk voor Lexus.

Lees meer

Next steps