Brussels Motor Show 2019 Hero Image

ONTDEK LEXUS OP HET AUTOSALON - PALEIS 4

Lexus is ook dit jaar weer aanwezig op het Autosalon te Brussel van 19 tot en met 27 januari 2019. Aarzel niet om een bezoekje te brengen aan onze stand en maar liefst drie gloednieuwe modellen in première te ontdekken. Heeft u niet de mogelijkheid om ons te komen bezoeken ? Geen probleem, bekijk alvast onze virtuele stand hieronder en bewonder onze luxueuze, zelfopladende hybrides. De virtuele stand is ter beschikking gedurende de gehele periode van het Autosalon.

ONTDEK ONZE NIEUWE MODELLEN

U zoekt een nieuwe wagen? Ontdek dan zeker ons vernieuwde gamma. Lexus is namelijk het enige premium automerk dat een heel gamma aan zelfopladende hybride wagens aanbiedt. U hoort het goed, “zelfopladend”. Dit betekent dat u kunt rijden zonder problemen en oplaadstress terwijl uw wagen naadloos gebruik maakt van enerzijds benzine en anderzijds zelf opgewekte elektriciteit. Lexus biedt u een slim alternatief voor Diesel en de ideale combinatie van comfort, luxe en een aantrekkelijke fiscaliteit door zijn beperkte uitstoot en brandstofverbruik. Lexus staat ook voor een onderscheidend design, ontdek hieronder de nieuwe modellen binnen ons gamma!

 • UX

  DE NIEUWE LEXUS UX 250h

  Ontdek onze nieuwe hybride urban cross-over, de Lexus UX 250h. Zijn prachtige design stelt al het voorgaande in vraag en drukt een ongekende dracht en dynamiek uit. Het is bovendien zowel een aantrekkelijke als interessante wagen. Zowel het luxueuze interieur als de lage emissiewaarden (CO2 vanaf 94 gr/km) maken deze wagen een ideale keuze voor zij die een nieuwe bedrijfswagen zoeken. En voor zij die houden van een dynamische en comfortabele wagen biedt de nieuwe UX 250h ook een passend antwoord. Met zijn 184 pk (gecombineerd vermogen) en zijn zeer laag zwaartepunt, is deze cross-over namelijk een plezier om mee te rijden. De nieuwe Lexus UX wordt in primeur voorgesteld op het Autosalon te Brussel.

 • ES

  DE NIEUWE LEXUS ES 300h

  Ontdek onze nieuwe hybride executive berline, de Lexus ES 300h. Het elegante design van deze berline trekt meteen de aandacht en de ES biedt u evenzeer een zeer rijke uitrusting en gedetailleerde afwerking. Deze luxe berline is de ideale keuze voor al wie houdt van comfort en dynamisch rijplezier. Deze zelfopladende hybride stoot evenzeer erg weinig CO2 uit ten opzichte van concurrenten binnen zijn segment (CO2 vanaf 100 gr/km). Dit maakt van de Lexus ES 300h de ideale keuze voor zij die rekening houden met taksen en belastingen op het Voordeel van Alle Aard. Daarnaast is de ES één van de veiligste wagens binnen zijn segment. Ook de nieuwe Lexus ES 300h zal in primeur worden voorgesteld op het Autosalon van Brussel.

 • 2018 lexus rc hero

  DE NIEUWE LEXUS RC 300h

  Ontdek de nieuwe radicale coupé, de Lexus RC 300h. Deze vernieuwde RC onderscheidt zich door een sterk karakter en geraffineerd design, geïnspireerd op de topklasse coupé van het Lexus gamma, de LC. De scherpe hoeken aan de voorkant lopen en het exclusieve Lexus radiatorrooster zijn nu nog opvallender dan voorheen. De lichtblokken aan de achterzijde zijn vanaf nu ontwikkeld in ‘L’ vorm en geven de wagen meer karakter. Dit is meteen hét nieuwe kenmerk van de Lexus coupés. Deze vernieuwde RX 300h is bovendien de enige zelfopladende hybride coupé op de markt en zal evenzeer in primeur te zien zijn op het Autosalon te Brussel.