1. Owners
  2. Connected Services & Multimedia
  3. Lexus link
GECONNECTEERDE DIENSTEN & MULTIMEDI

LEXUS LINK

Met de Lexus Link app heeft u eenvoudig toegang tot een scala aan diensten die u tijd, geld en stress besparen.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Met Lexus Link wordt uw voertuig een connected car. De Lexus Link app biedt toegang tot een scala aan functies, zoals uw auto vinden, navigeren naar uw eindbestemming, uw route plannen en digitale reminders voor onderhoud.

LEXUS LINK

CONNECTIVITEIT VAN LEXUS

Lexus Link is ontwikkeld om onze unieke servicebeleving (‘Omotenashi’) aan te vullen en verandert uw Lexus in een connected car. Deze nieuwe app is eenvoudig en intuïtief te gebruiken en biedt toegang tot speciaal ontwikkelde Connected Services om een rit te plannen, een onderhoudsbeurt te boeken of waardevolle inzichten in uw rijstijl te krijgen.

LEXUS LINK

BESTEMMING VERSTUREN

Ga ontspannen op weg en plan uw route voor vertrek. De Lexus Link app stuurt uw bestemmingen rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Lexus.
LEXUS LINK

SHARE TO CAR

Met Share to Car kunt u op een ander apparaat een vakantietrip of zakenreis plannen en deze doorsturen naar uw Lexus, terwijl Car to Door u te voet of met het openbaar vervoer naar uw eindbestemming leidt zodra u geparkeerd staat.
LEXUS LINK

VIND MIJN AUTO

Zelfs op de drukste parkeerplaats vind u moeiteloos uw Lexus. Lexus Link helpt u uw auto te vinden en deelt de locatie van uw auto desgewenst ook met anderen.
LEXUS LINK

ANALYSE RIJGEGEVENS

Bekijk uw rittenhistorie. Lexus Link geeft u de informatie waarmee u uw eigen rijgedrag kunt analyseren, zoals snelheid, acceleratie, remmen en gereden kilometers.
LEXUS LINK

HYBRIDE BEGELEIDING

De Lexus Self-Charging Hybrides functie geeft aanbevelingen om uw rijstijl te verbeteren en de tijd die u in de Electric Vehicle-modus doorbrengt te maximaliseren, waardoor zowel de schadelijke uitstoot als het brandstofverbruik worden verminderd.
LEXUS LINK

OPLADEN OP AFSTAND

Gebruik Lexus Link op uw mobiele telefoon om op afstand het oplaadniveau en de actieradius van uw UX 300e te controleren en te beslissen of de accu moet worden bijgevuld. Als u thuis oplaadt, kunt u ook vanuit uw huiskamer zien wanneer uw auto volledig is opgeladen. U kunt zelfs een timer instellen om ervoor te zorgen dat het opladen klaar is voor de door u gekozen vertrektijd.

*Alleen beschikbaar op de UX 300e

LEXUS LINK

AIRCONDITIONING EN ONTDOOIER OP AFSTAND

Met deze functie kunt u het klimaat van uw UX 300e regelen en de voorruit ontdooien vanuit de warmte van uw huis of kantoor. Bovendien kan de airconditioning worden ingesteld voor een geplande vertrektijd, zodat u verzekerd bent van maximaal comfort wanneer u uw auto bereikt. De ontdooier kan op koude ochtenden ook op afstand worden geactiveerd.

*Alleen beschikbaar op de UX 300e

LEXUS LINK

GEAVANCEERDE CONNECTIVITEIT IN DE STAD

Naast EV-gerelateerde taken helpt Lexus Link u ook bij het organiseren van het onderhoud van uw UX 300e of gebruikt u 'Share To Car' om een vakantie of zakenreis te plannen en deze door te sturen naar uw auto. En terwijl 'Car to Door' u na het parkeren te voet of met het openbaar vervoer naar uw eindbestemming leidt, helpt 'Find my Car' u bij terugkeer uw UX 300e terug te vinden. Tot slot kunt u met 'Driving Analytics' ritten bijhouden en zakenreizen markeren.

*Alleen beschikbaar op de UX 300e

LEXUS LINK

LAADSTATIONZOEKER

Deze functie, die van essentieel belang is voor alle EV-eigenaars, helpt u snel oplaadstations in heel Europa te vinden. Zodra u bij een oplaadstation aankomt, hoeft u zich alleen maar te identificeren met de app of RFID-kaart of Lexus Link-app voordat u kunt opladen. Voor extra transparantie ontvangen eigenaars een maandelijks overzicht van de laadsessies.

*Alleen beschikbaar op de UX 300e

 

Maak het onderhoud van uw Lexus gemakkelijker. Via de Lexus app maakt u snel en eenvoudig een afspraak voor een servicebeurt, waar u ook bent.

Met handige reminders op basis van de kilometerstand van uw auto mist u nooit meer een servicebeurt. Zo weet u zeker dat uw auto altijd optimaal presteert.

Zolang u een Lexus rijdt, zorgen wij voor uitzonderlijke service. We zijn ons ervan bewust dat u hoge verwachtingen heeft; u heeft immers niet voor niets voor Lexus gekozen.

Connecteer tot 10 toestellen met uw in-car Wi-Fi, en beheer uw dataverbruik in de app.

Beheer het oplaadniveau van de 12V-batterij in uw wagen voor gemoedsrust.

Afhankelijk van de ernst van het ongeval informeert de assistent de gekozen noodcontacten.

LEXUS LINK

DOWNLOAD DE APP