1. Owners
 2. Connected Services & Multimedia
 3. Lexus link
EIGENAARS

LEXUS LINK

Met de Lexus Link app heeft u eenvoudig toegang tot een scala aan diensten die u tijd, geld en stress besparen.

Met de Lexus Link app heeft u eenvoudig toegang tot een scala aan diensten die u tijd, geld en stress besparen.

WAT IS LEXUS LINK?

 

Met Lexus Link wordt uw voertuig een connected car. Deze nieuwe app voor uw smartphone biedt toegang tot een scala aan diensten, zoals uw auto vinden, navigeren naar uw eindbestemming, uw rit plannen en het onderhoud van uw auto bijhouden. De app werkt heel eenvoudig. Maak een account aan op Mijn Lexus, download de app en u kunt de verschillende functies bekijken. Lexus Link is op dit moment alleen leverbaar voor bepaalde modellen vanaf modeljaar 2019.

 •  

  BESTEMMING VERSTUREN

  Ga ontspannen op weg en plan uw route voor vertrek. De Lexus Link app stuurt uw bestemmingen rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw Lexus.

 •  

  CAR TO DOOR

  Legt u het laatste deel van uw reis te voet af? Stuur de gegevens van uw navigatiesysteem naar uw mobiele app en vind eenvoudig uw eindbestemming.

 •  

  VIND MIJN AUTO

  Zelfs op de drukste parkeerplaats vind u moeiteloos uw Lexus. Lexus Link helpt u uw auto te vinden en deelt de locatie van uw auto desgewenst ook met anderen.

 •  

  ANALYSE RIJGEGEVENS

  Bekijk uw rittenhistorie. Lexus Link geeft u de informatie waarmee u uw eigen rijgedrag kunt analyseren, zoals snelheid, acceleratie, remmen en gereden kilometers.

 •  

  HYBRIDE BEGELEIDING

  De Lexus Self-Charging Hybrides functie geeft aanbevelingen om uw rijstijl te verbeteren en de tijd die u in de Electric Vehicle-modus doorbrengt te maximaliseren, waardoor zowel de schadelijke uitstoot als het brandstofverbruik worden verminderd.

 •  

  OPLADEN OP AFSTAND

  Gebruik Lexus Link op uw mobiele telefoon om op afstand het oplaadniveau en de actieradius van uw UX 300e te controleren en te beslissen of de accu moet worden bijgevuld. Als u thuis oplaadt, kunt u ook vanuit uw huiskamer zien wanneer uw auto volledig is opgeladen. U kunt zelfs een timer instellen om ervoor te zorgen dat het opladen klaar is voor de door u gekozen vertrektijd.

  *Alleen beschikbaar op de UX 300e

 •  

  AIRCONDITIONING EN ONTDOOIER OP AFSTAND

  Met deze functie kunt u het klimaat van uw UX 300e regelen en de voorruit ontdooien vanuit de warmte van uw huis of kantoor. Bovendien kan de airconditioning worden ingesteld voor een geplande vertrektijd, zodat u verzekerd bent van maximaal comfort wanneer u uw auto bereikt. De ontdooier kan op koude ochtenden ook op afstand worden geactiveerd.

  *Alleen beschikbaar op de UX 300e

 •  

  GEAVANCEERDE CONNECTIVITEIT IN DE STAD

  Naast EV-gerelateerde taken helpt Lexus Link u ook bij het organiseren van het onderhoud van uw UX 300e of gebruikt u 'Share To Car' om een vakantie of zakenreis te plannen en deze door te sturen naar uw auto. En terwijl 'Car to Door' u na het parkeren te voet of met het openbaar vervoer naar uw eindbestemming leidt, helpt 'Find my Car' u bij terugkeer uw UX 300e terug te vinden. Tot slot kunt u met 'Driving Analytics' ritten bijhouden en zakenreizen markeren.

  *Alleen beschikbaar op de UX 300e

 •  

  LAADSTATIONZOEKER

  Deze functie, die van essentieel belang is voor alle EV-eigenaars, helpt u snel oplaadstations in heel Europa te vinden. Zodra u bij een oplaadstation aankomt, hoeft u zich alleen maar te identificeren met de app of RFID-kaart of Lexus Link-app voordat u kunt opladen. Voor extra transparantie ontvangen eigenaars een maandelijks overzicht van de laadsessies.

  *Alleen beschikbaar op de UX 300e

MAAK EEN AFSPRAAK MET DE WERKPLAATS

Maak het onderhoud van uw Lexus gemakkelijker. Via de Lexus app maakt u snel en eenvoudig een afspraak voor een servicebeurt, waar u ook bent.

REMINDER SERVICEBEURT

Met handige reminders op basis van de kilometerstand van uw auto mist u nooit meer een servicebeurt. Zo weet u zeker dat uw auto altijd optimaal presteert.

VERZEKERING

Zolang u een Lexus rijdt, zorgen wij voor uitzonderlijke service. We zijn ons ervan bewust dat u hoge verwachtingen heeft; u heeft immers niet voor niets voor Lexus gekozen.

WI-FI

Connecteer tot 10 toestellen met uw in-car Wi-Fi, en beheer uw dataverbruik in de app.

BATTERIJBEWAKING

Beheer het oplaadniveau van de 12V-batterij in uw wagen voor gemoedsrust.

ONGEVALASSISTENTIE

Afhankelijk van de ernst van het ongeval informeert de assistent de gekozen noodcontacten.

MODELLEN

Lexus Link is momenteel beschikbaar voor bepaalde modellen vanaf modeljaar 2019. Bekijk de Lexus range en kies de optie die het beste bij uw past.
NX
NX Base
€ 55.850
€ 484 /maand 

60 maanden

JKP : 6,29 %

UX
UX Base
€ 42.590
€ 406 /maand 

60 maanden

JKP : 6,29 %

RX
RX Base
€ 70.130
€ 607 /maand 

60 maanden

JKP : 6,29 %

ES
ES Base
€ 55.700
€ 483 /maand 

60 maanden

JKP : 6,29 %

LS
LS Base
€ 105.580
€ 914 /maand 

60 maanden

JKP : 6,29 %

LC
LC LC 500h Coupé 2-deurs
€ 119.520
€ 1.036 /maand 

60 maanden

JKP : 6,29 %

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/be/nl?model=nx%2Cux%2Crx%2Crxl%2Cct%2Cis%2Cls%2Ces%2Cls%2Crc%2Cll

LEXUS LINK DOWNLOAD

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Met Lexus Link wordt uw voertuig een connected car. De Lexus Link app biedt toegang tot een scala aan functies, zoals uw auto vinden, navigeren naar uw eindbestemming, uw route plannen en digitale reminders voor onderhoud.