BELEEF HET RX LEVEN LIVE

STAP IN 'THE LIFE RX'

TREED TOE TOT HET PRODUCTIETEAM EN WERK SAMEN MET JUDE LAW IN ONZE BIJZONDERE 360o film.

In onze interactieve 360o film bepaalt u in een uniek samenspel wat er gebeurt. U wordt aangestuurd door Jude Law terwijl u deel uitmaakt van het team en zelf het leven van een filmster ervaart. Daarbij maakt u uiteraard ook kennis met de uitzonderlijke luxe van de Lexus RX.

Hoe u zelf kunt kijken en mee kunt doen:

  • VOOR MOBIEL: Op Apple en Android toestellen kunt u via de YouTube app kijken en meedoen - installeer daarvoor wel de laatste versie. Beweeg uw telefoon 360 graden om onderdeel te zijn van de actie. U kunt ook kijken via de kartonnen Virtual Reality headset of een Samsung VR set (alleen voor Android).
  • VOOR DESKTOP: Gebruik uw desktop browser, klik en sleep om de camera te bewegen.

BEKIJK DE 360o FILM

DE LIFE RX IN LONDEN

JUDE LAW VERRAST GASTEN OP EXCLUSIEF LIFE RX EVENEMENT.

Ontdek hoe we immersief theater hebben gebruikt om The Life RX realiteit te maken voor enkel één nacht.

Om de lancering te vieren van de stoutmoedig ontworpen nieuwe Lexus RX, hebben we een heel speciaal evenement in Londen gehost, in het Mondrian Hotel, in samenwerking met geavanceerde theaterontwerpers en topperformers om de gasten in het centrum van The Life RX te zetten – een wereld van luxe, opwinding en spannende ervaringen.

Onwetende gasten werden geconfronteerd met nieuwe scenario’s en onverwachte situaties, en er werd hen gevraagd om te improviseren in hun nieuwe persona als een internationale filmster, voordat de bekroonde toneel- en filmlegende Jude Law hen verraste om een “rode loper slotscène” te delen – een passend einde voor een unieke, immersieve theaterervaring.

Zou u in Jude Law’s schoenen kunnen stappen en The Life RX leven?

Ontdek zelf The Life RX door uw eigen reis te creëren

THE LIFE RX

MET IN DE HOOFDROLLEN JUDE LAW EN DE SUBLIEME NIEUWE RX

Met gepaste trots kondigen wij een unieke creatieve samenwerking aan met Hollywood-acteur en producent Jude Law ter ondersteuning van onze nieuwe ‘The Life RX’ campagne.

Jude Law deelt onze passie voor autorijden, voor het gevoel van vrijheid dat dit oproept en de overtuiging dat je met de juiste auto altijd bijzondere avonturen kunt beleven. De nieuwe RX belichaamt die filosofie.

Zijn zelfverzekerde design maakt al bij de eerste kennismaking een duidelijk statement, terwijl het interieur met details als met laser gesneden houtfineer pure klasse ademt. Rijden met de RX betekent dat u direct alle aandacht krijgt, van het moment dat u aankomt tot het moment waarop u weer vertrekt.

BENT U KLAAR OM DE RX TE ERVAREN?

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER