1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

LEXUS
BUSINESS
EDITIONS

Met de Lexus Business Editions, ontdekt u een hele nieuwe wereld van verfijning… En u verlaagt uw fiscale impact, samen met de impact op het milieu.

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Ontdek van welke voordelen u kan genieten als u kiest voor Lexus Hybrid Drive.

NX5013

FISCALE
VERGELIJKING

Lexus Hybrid Drive brengt u het beste van twee uitersten: ruim voldoende vermogen en toonaangevend lage uitstootwaarden.

NX 300h LIF 05 AW 2014

TOTAL
COST OF
OWNERSHIP

Bereken zelf de reële kost (TCO) van uw Lexus alsook het Voordeel van Alle Aard.

LEXUS BUSINESS LEASE

LEXUS BUSINESS LEASE

Ontdek onze bijzonder aantrekkelijke leasevoorwaarden.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

bg hero

DE COMPLEET NIEUWE
LEXUS LC

LC 500h WERELDPREMIÈRE

VOLGENDE GENERATIE HYBRIDESYSTEEM

Na de wereldpremière van de V8-aangedreven LC 500, zijn we trots om de volledig nieuwe LC 500h te onthullen tijdens de Geneva Motor Show 2016, met ’s werelds eerste Multi Stage hybridesysteem – een nieuwe generatie hybride aandrijflijn speciaal ontworpen voor prestaties.

Samen vertegenwoordigen de LC 500 en LC 500h een nieuw tijdperk voor Lexus: engineering expertise en expressief design verenigd zonder compromis om een vlaggenschip luxe coupé te presenteren. We nodigen u uit om beide modellen te ontdekken, naast het LF-LC concept, hetwelke door de LC van visie naar adembenemende realiteit wordt gebracht.

LEXUS LC 500 OP GOODWOOD

DE GLOEDNIEUWE LEXUS LC 500 MAAKT EEN DYNAMISCH DEBUUT IN HET VERENIGD KONINKRIJK DOOR HET BEKLIMMEN VAN DE BEROEMDE HEUVEL OP HET JAARLIJKSE GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED

OPWINDENDE HYBRIDE PRESTATIES

EEN NIEUWE STANDAARD VOOR HYBRIDE ENGINEERING

De LC 500h combineert meer efficiëntie met opwindende kracht, en zet zo een nieuwe norm voor hybride prestaties. Het Lexus Multi Stage hybridesysteem werd ontwikkeld om een meer sportieve en boeiende rijervaring te leveren, terwijl ook het best mogelijke evenwicht tussen kracht en brandstofverbruik bereikt wordt.

Door elementen samen te voegen van een traditionele hybride aandrijflijn (met inbegrip van een 3,5 liter V6 benzinemotor, een krachtige elektromotor en een lithium-ion batterijpack) met een automatische versnellingsbak met 4 versnellingen, gemonteerd achteraan de hybride transmissie, bereikt het Multi Stage hybridesysteem een directere connectie tussen het gaspedaal en de acceleratie van de wagen. Het resultaat is 0-100 km/u-tijden goed in het bereik van onder de 5 seconden.

GEMAAKT VOOR EEN NIEUW TIJDPERK

EEN INTEGRALE VISIE OP DESIGN EN TECHNIEK

Zowel de LC 500 als de LC 500h zijn de verwezenlijking van een verhoogde samenwerking tussen design en engineering teams bij Lexus, en zo werd een vlaggenschip luxe coupé gecreëerd, geschikt om het begin te markeren van een nieuw tijdperk.

Samen maken ze een sterk statement over de toekomstige richting van Lexus en vertegenwoordigen ze onze voortdurende inspanningen op het vlak van design, prestaties en ambachtelijk vakmanschap.

EXPRESSIEF DESIGN

VAN VISIONAIR CONCEPT TOT REALITEIT

De LC deelt veel van de belangrijkste ontwerpelementen, verhoudingen en visuele dynamiek met de concept car uit dewelke hij inspiratie puurt. Gedefinieerd door een atletische aerodynamische vorm en sensuele welvingen, creëert het vloeiende dak van de LC een lage, brede imposante houding om functie en prestaties te verenigen met gepassioneerde vorm.

De voorste fascia beschikt over een krachtige interpretatie van de typische Lexus “spindle” grille, terwijl de interieurstyling de dynamische luxe van het exterieur van de LC weerspiegelt. De rijpositie is gekalibreerd om u uit te nodigen om vurig, sportief te rijden met intuïtieve controle.

DYNAMISCH RIJGEDRAG

ONGEËVENAARDE V8 ERVARING EN KARAKTER

Naast de volgende generatie hybride prestaties van de LC 500h, is er de impressionante V8-motor van de LC 500. Een scherpe, verfijnde aandrijving wordt gerealiseerd met behoud van de superieure rijkwaliteit die verwacht wordt van een luxe coupé. Het vermogen, overgebracht op de achterwielen, wordt geleverd door de 5,0 liter V8-motor, die 473 DIN pk produceert bij 7.100 tpm (streefdoel).

Dit wordt gekoppeld aan een nieuw ontwikkelde automatische transmissie met 10 versnellingen – de eerste ooit in een luxewagen – met schakeltijden die concurreren met die van een transmissie met dubbele koppeling. Deze techniek laat de LC 500 toe prestaties en wendbaarheid te bereiken, die ongewoon zijn voor een 4-persoons coupé, met een versnelling van 0 tot 96 km/u in minder dan 4,5 seconden .

* opgegeven data zijn voorlopig en onderhevig aan veranderingen.

MULTI STAGE HYBRIDESYSTEEM

LF-LC CONCEPT

ONTDEK DE DESIGNVISIE ACHTER DE LC

De LC vertegenwoordigt een ongezien ontwerp en een technisch hoogtepunt voor Lexus, die de ambitie van het LF-LC concept vertaalt dat oorspronkelijk 4 jaar geleden, in 2012, onthuld werd.

De ontwikkeling van de LC overwon veel van de obstakels met betrekking tot productie, design en materiaalkeuze, die typisch de conceptuele visie compromitteren. Ingenieursteams hebben onvermoeibaar gewerkt om nieuwe oplossingen te vinden en om zoveel mogelijk van de LF-LC te behouden in de LC, om zo een wagen te creëren die werkelijk zijn status van Lexus vlaggenschip verdient.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER