1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Dankzij de zeer lage uitstootwaarden zorgt Lexus Hybrid Drive voor de laagst mogelijke belasting tegenover vergelijkbare modellen van andere merken.

2 H

DE KRACHT
VAN HYBRIDE

Door op intelligente wijze een benzinemotor aan een elektromotor te koppelen, combineren onze Full Hybrid modellen aansprekende prestaties aan sterk gereduceerde emissies en een ongekend laag brandstofverbruik.

3 ExplicationHybride

HET VERSCHIL
VAN HYBRIDE

Gereduceerde emissies, uitbundige prestaties, lager brandstofverbruik en rijplezier.

4 SystHybride

GOED, BETER, BEST

Een full hybrid auto wordt aangedreven door het meest geavanceerde van alle hybride systemen - zoals de aandrijflijn die in onze Full Hybrid modellen wordt toegepast.

5 LeSystHybrideFaitLaDifference

UITLEG
HYBRIDE

Er zijn verschillende typen hybride auto's, met een belangrijke overeenkomst.

6 ImagesEtVideos

FOTO'S EN
VIDEO'S

Ontdek de Full Hybrid range.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

LEXUS
BUSINESS
EDITIONS

Met de Lexus Business Editions, ontdekt u een hele nieuwe wereld van verfijning… En u verlaagt uw fiscale impact, samen met de impact op het milieu.

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

FISCAAL
VOORDEEL

Ontdek van welke voordelen u kan genieten als u kiest voor Lexus Hybrid Drive.

NX5013

FISCALE
VERGELIJKING

Lexus Hybrid Drive brengt u het beste van twee uitersten: ruim voldoende vermogen en toonaangevend lage uitstootwaarden.

NX 300h LIF 05 AW 2014

TOTAL
COST OF
OWNERSHIP

Bereken zelf de reële kost (TCO) van uw Lexus alsook het Voordeel van Alle Aard.

LEXUS BUSINESS LEASE

LEXUS BUSINESS LEASE

Ontdek onze bijzonder aantrekkelijke leasevoorwaarden.

concept cars

CONCEPT
CARS

De concept cars van Lexus bieden een spannend voorproefje op onze toekomstige designrichting.

main menu lexus brand

INNOVATIEF
DESIGN

In dit hoofdstuk vindt u een aantal van onze meest opvallende concept cars en studiemodellen.

IS300h Fsport Loc 12 JH 2013

SERVICE &
ONDERHOUD

We kennen uw Lexus beter dan wie ook. Zowel voor het ontwerp als voor het onderhoud staan de door Lexus opgeleide medewerkers klaar om voor uw auto te zorgen

1 AvantagesFiscaux FiscaleVoordelen

GARANTIE &
BIJSTAND

Bij Lexus leggen we de nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service. Ontdek onze garanties en Lexus Assistance.

NX5013

ONDERDELEN &
ACCESSOIRES

Lexus onderdelen garanderen een optimale werking en dit verlengt de levensduur van uw voertuig aanzienlijk.

NX 300h LIF 05 AW 2014

U & UW
LEXUS

Ontdek hier alle door Lexus aangeboden services.

WELKOM BIJ DE
NIEUWE IS 300h

GEWAAGD DESIGN ONTMOET
SLIMME TECHNOLOGIE

De nieuwe IS 300h wordt gebouwd in onze vooruitstrevende fabriek in het Japanse Tahara. Hij geeft u een unieke rijervaring en een ongeëvenaard niveau van comfort en raffinement. Voor een dynamischere ervaring, is de IS 300h ook leverbaar in een F SPORT Line uitvoering.

2017 new is quote

“WE HEBBEN DE NIEUWE IS 300h EEN KRACHTIGER UITSTRALING GEGEVEN. TEGELIJKERTIJD IS HIJ COMFORTABELER VOOR ZOWEL DE BESTUURDER ALS DE PASSAGIERS.”

Junichi Furuyama, IS 300h hoofdingenieur

SLIM EN
DOORDACHT

IDEAAL VOOR LANGE REIZEN

De nieuwe IS 300h sportsedan kan uitgerust worden met een 10,3” multimedia display*, Lexus Safety System +* en Lexus Premium Navigation*. Met hoogstaande hulpsystemen Blind Spot Monitor*, Rear Cross Traffic Alert* en Traffic Sign Recognition* blijft u ook in druk stadsverkeer de rust zelve.

Aan het eind van een drukke werkdag reserveert u via uw auto eenvoudig een tafeltje in een restaurant, terwijl u geniet van uw favoriete muziek uit het voortreffelijke Mark Levinson® Premium Surround audiosysteem* met zijn 15 luidsprekers.

*Afhankelijk van het uitrustingsniveau.

HET VERTROUWEN OM
OP TE VALLEN

MET DEZE NIEUWE LEXUS SPORTSEDAN ZIJN ALLE OGEN OP U GERICHT

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de nieuwe IS 300h hebben onze designers de hele wereld rondgereisd, en veel klanten gesproken om inspiratie op te doen. Na maanden van schetsen en digitale ontwerpen konden onze vakmensen een model van de nieuwe auto maken.

Met behoud van zijn atletische uitstraling en gestrekte daklijn heeft de nieuwe IS 300h vooral aan visuele kracht gewonnen.

VOLMAAKTE
CONTROLE

GENIET VAN DE VOORTREFFELIJKE WEGLIGGING EN HOOGSTAAND RIJCOMFORT

Om de stuurinrichting en wielophanging te verbeteren, hebben onze technici maandenlang getest met lichtere en betere onderdelen.

Vervolgens zijn we in onze grote windtunnel in Japan gaan testen met de aerodynamica, waarna Yoshiaki Ito aan de beurt was. Dit is een van onze meest ervaren ‘Master Drivers', die een auto kan tunen alsof het een muziekinstrument is. Hij was pas tevreden toen de wegligging van de auto volmaakt in balans was.

VERTROUW OP
TECHNOLOGIE

BESCHERMING VAN EEN INNOVATIEF VEILIGHEIDSSYSTEEM

Het Lexus Safety System+ maakt gebruik van millimetergolf radar en een camera om te kunnen anticiperen op eventueel gevaar. Het systeem omvat onder meer een Pre-Crash System dat ook voetgangers detecteert, Lane Keeping Assist en Automatic High Beam voor beter zicht in het donker. Adaptive Cruise Control stemt automatisch uw rijsnelheid af op de auto die voor u rijdt.

In geval van een aanrijding wordt u beschermd door acht airbags, terwijl sensoren in de voorbumper bij een onverhoopte aanrijding met een voetganger automatisch de motorkap omhoog laten komen, om de kans op letsel te reduceren.

EEN
ZEKERE INDRUK

ONGEËVENAARD COMFORT EN HOOGSTAANDE LUXE

Nog voordat u bent ingestapt, wordt u door de nieuwe IS 300h onthaald op typisch Japanse 'Omotenashi' gastvrijheid. Zodra u bij de auto in de buurt komt, begroet de auto u met uitgekiende sfeerverlichting. Eenmaal achter het stuur worden uw stoel en het stuurwiel naar uw wensen ingesteld* zodra u op de startknop drukt.

Tijdens het rijden merkt u ook het comfort van de zachtlederen bekleding bij uw knieën* en de met leder afgewerkte steun voor uw handpalm*, terwijl 's avonds de verlichting in de portiergrepen subtiel wordt gedimd om uw ogen niet te vermoeien.

*Afhankelijk van het uitrustingsniveau.

LEXUS HYBRID DRIVE

AANGEDREVEN DOOR ’S WERELDS MEEST GELIEFDE HYBRIDE TECHNOLOGIE

De intelligente combinatie van een 2,5 liter benzinemotor en een krachtige elektromotor maakt de IS 300h Hybrid tot een van de meest efficiënte sportsedans van dit moment.

Zijn dynamische rijeigenschappen gaan samen met een brandstofverbruik van slechts 4,2 l/100 km* en CO2-emissies van 97 g/km*.

*Voor de IS 300h met standaarduitrusting en de IS 300h Business Edition.

VOLMAAKT
RIJPLEZIER

BELEEF PURE DYNAMIEK

De F SPORT Line uitvoering van de nieuwe IS 300h Hybrid heeft een nog krachtiger uitstraling dan voorheen. Deze is uitgerust met een exclusieve grille met 'F-mesh' rooster, 18" lichtmetalen velgen en sportstoelen met lederen bekleding.

Achter het stuur kijkt u uit op een op de Lexus LFA geïnspireerd instrumentarium. Aluminium pedalen en Silver metaalfilm accenten – gemaakt met traditioneel Japans vakmanschap - maken het interieur compleet. Mede door de Lexus 'Master Drivers' fijngeslepen stuurinrichting bent u met het F SPORT Line model verzekerd van nóg meer rijplezier.

Om u op deze site de optimale beleving van Lexus te kunnen bieden, maken wij en onze geselecteerde partners gebruik van cookies. Gaat u verder zonder uw instellingen te wijzigen, dan gaan wij ervanuit dat u geen problemen heeft met het ontvangen van cookies op de Lexus website.

LEES MEER